برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
logo

شبکه بهداشت و درمان مرندMarand Health Care Network

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398
کد 468

برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور

برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور در مرکز بهداشت شهرستان مرند

کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند , معاون بهداشتی شبکه , کلیه کارشناسان , کارشناسان ستادی و مسئولین درمانگاههای شبانه روزی شهرستان در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان مرند برگزار گردید .
برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور

برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور در مرکز بهداشت شهرستان مرند
 
کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند , معاون بهداشتی شبکه , کلیه کارشناسان  , کارشناسان ستادی و مسئولین درمانگاههای شبانه روزی شهرستان در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان مرند  برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند ، مهندس  علی محمودی هدف از برگزاری این کارگاه را حساس سازی مراکز  و آزمایشگاههای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند و درمانگاههای شبانه روزی شهرستان برای کشف و گزارش دهی بموقع طغیانهای منتقله از طریق آب و غذا دانست و گفت : با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیانها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد . و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی ، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی ، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید کرد .

دکتر صمد طاهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند  نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا ، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی و همچنین ارتقاء روابط برون بخشی با ادارات مرتبط در این امر بویژه در حوزه آب و فاضلاب و 
 نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب ، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماریها از اهمیت بسزایی برخوردار است .